2010. június 1., kedd

Friss szín

Mostanában sok drapp-barna-sárga színösszeállítású dolgot varrtam. Egy-két megrendelés indított el a lejtőn, melyben napraforgós zsepi- és kulcstartókat kértek, és annyira megszerettem a mintát, hogy még akartam, még, még... szatyrot is, és zsepitartót is, és mobiltokot is, és... mást eddig nem.
Aztán a pakolás során előkerült néhány kék anyag, ebből is "leszabódott" néhány holmi. Ebből a kék virágos anyagból nem is volt több, csak egy szatyorra való, így hát megvarrtam, de elég nehéz volt hozzáillő zsebet találni. Aztán ez is jó zsákként megtalálta a foltját, azaz a zsebét, és az utóbbi időben varrottakhoz képest egy kis friss színösszeállítás sikredett.
A zsák...


...és a foltja:


4 megjegyzés:

  1. Kedves Nelli!
    Köszönöm a dicséretet, ma el is kelt a vásárban. Elnézést kérek, de azért csak most jelent meg a bejegyzésed, mert valamit elpiszkáltam a blogomon, és nem vettem észre, hogy a bejegyzésmoderálás elállítódott, így csak a jóváhagyás után jelenhetett meg a bejegyzés. És mivel nem tudtam arról, hogy elállítódott, ezért nem is figyeltem, hogy valamit kellene tennem a hozzászólásokkal. Most visszaállítottam, remélem, ezután jó lesz.

    VálaszTörlés