2010. április 7., szerda

Nyertem

De tényleg! És már másodszor rövid időn belül.
Iglicétől, aki a Fejezzük be együtt játékot hirdette. Tőle most. De ne vágjunk az őrült sikerszériám történetének elébe. Kezdjük az elején!
Az úgy volt, hogy vannak blogok, amiket rendszeresen megnézek. A Panyizsuzsi blogon minden héten van potyapéntek, ami azért potya, mert mindig pottyan valami. Minden héten mást mutat be a blogtulajdonos, akinek egy termékét, alkotását meg lehet nyerni egy kommentért cserébe. No, azért nem írok bejegyzést minden héten, de akkor éppen egy számomra ismeretlen és érdekes dolog volt a blogon, a Mirta cukorpaszta. Na ugye, hogy sokan nem tudjátok, mi az! Olyan, mint a gyanta, de mégsem az. Csak természetes anyagokat tartalmaz, illatos, és leginkább az ember elnyalogatná, mint hogy szőrtelenítsen vele. Szóval, hagytam egy bejegyzést, és következő héten látom ám, hogy én lettem a potyázó ezen a pénteken. Alig akartam hinni, mert eddig nemigen nyertem semmit ilyen beküldős, válaszolós helyzetekben. Hogy elvarrjam a történet szálát, a paszta rendben megérkezett egy héten belül, használatának tapasztalatait még nem tudom megosztani veletek...
És most a következő nyeremény. Iglice is sorsol minden hónapban azok között, akik részt vesznek a FEB-ben. Jó játék, már akkor is nyerünk, ha nem minket sorsolnak ki, hiszen sorra befejezzük a félkészen kallódó dolgokat, egy jótét lélek felteszi őket a blogjára minden hónap végén a többiekével együtt, egy alkotó csapat tagjai vagyunk... és még ráadásul Ildikó a saját munkái közül minden hónapban megajándékoz valakit a résztvevők közül. És láss csudát, én lettem a szerencsés, és még választhattam is. Meg is mutatom, hogy mit:


Ezúttal is köszönöm!
Három a magyar igazság? Holnap megyek, és veszek lottót!

2 megjegyzés: