2012. december 1., szombat

Már nincs egy hét Kecelig

Megint itt van az év vége, ezzel együtt az éves "nagytalálkozó", azaz a keceli Flóra Virágkiállítás kézművesbemutató része, ahova már nem is tudom hány éve megyünk a "rongyainkkal".
December 7-8-9-én Kecelen leszünk, reményeim szerint az idén újra legalább egy napig teljes létszámban, azaz mind a hatan, a Pepecselők Foltvarró Kör.
Nagyon készülünk, mert azonkívül, hogy jó hangulat szokott lenni a kézművesbemutatón, mi is együtt nagyon jól érezzük magunk, sokszor annyira beszélünk és nevetünk, hogy szegény vásárló ott áll csak egyik lábáról a másikra, és néz, hogy ezek meghibbantak...
Sajnos, alig-alig tudtam rá időt szakítani, hogy varrjak, vagy nemezeljek, de azért néhány dolgot tudok én is vinni, most készült el néhány mobiltok.

Ezen a legelsőn, aminek sárga a széle, kipróbáltam a gépi pelenkaöltést, hátha meg lehet spórolni a kézivarrást. Meg lehet spórolni, de nem szabad... meg sem közelíti a kézit. Mert lehet, hogy a kézin nem egyforma minden öltés, összegészében mégis szebb, úgyhogy maradok ennél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése